Despre noi

Istorie

Associated Business Advisors “ABA”  este unul dintre cele mai puternice grupuri de consultanta economica si juridica din Romania infiintat in anul 2002 de catre patru consultanti cu experienta in firme multinationale de  consultanta.

In prezent grupul de firme are aproximativ 30 de consultanti capabili sa abordeze o diversitate foarte mare de probleme economice.

Focus geografic

ABA acopera intreg teritoriul Romaniei cu un focus special in partea de Vest a tarii, birourile centrale ale grupului fiind situate in Timisoara. La ora actuala clientii ABA sunt activi in peste 75% din judetele Romaniei.

Firmele multinationale active in Romania reprezinta un segment foarte important al activitatii grupului, contribuind cu peste 50% la cifra de afaceri a ABA.

Focus de piata

Principiul dupa care a fost dezvoltata  firma a fost acela de “One stop shop” adica posibilitatea de a oferi clientilor un pachet complet de servicii de consultanta.

In functie de problemele cu care se confrunta clientul, echipa ABA poate fi completata cu personal specializat in probleme de nisa.

Filosofia ABA

Inca de la infiintate ABA si-a propus sa ofere servicii de consultanta de calitate premium la un pret accesibil firmelor active in Romania.

Am incercat sa fim cunoscuti pe piata in special prin calitatea consultantilor implicati si atentia acordata intelegerii problemelor cu care se confrunta clientii.